top of page

Organizace jarního focení v rozkvetlém sadu


Sleduji každou chvilku, jak sad vypadá. Je potřeba počítat, že to přijde během následujících 3 týdnů prakticky kdykoliv. Vzhledem k tomu, že je počasí opravdu aprílové, tak budu dělat rozpis termínů na daný týden, kdy nám sad rozkvete. Pokud na Vámi vybraný den bude pršet, automaticky budeme posouvat na nejbližší možný volný. To už budeme individuálně řešit, dle aktuální situace.


Jak to bude aktuální, odešlu Vám odkaz na registrační formulář, kde bude rozvrh a vy si termín zarezervujete. Časové bloky budou 16:00 - 17:00, 17:00 - 18:00, 18:00 - 19:00 (pro zájemce vložím i několik dopoledních časů).


Po registraci obdržíte ještě instrukce a mapku, kde se potkáme.


Jak to píšu, tak si uvědomuji, že to zní jako plán nějaké bojovky. No a vzhledem k měsíci dubnu to opravdu bojovka bude. Fotit se bude za suchého počasí. Počítejte i s tím, že fotím ve větru (ne o síle orkánu, ale vítr na fotkách je vítaný)., fotím i když je pod mrakem (jsou pak krásné jemné fotky), nebudeme mít moc prostoru na to, aby si každý vybral sluníčku a 20 stupňů, proto prosím nachystejte alespoň dvě verze oblečení, jednu s podvlíkačkami a druhé bez :-D Pokud máte batolátka, tak k vám budu shovívavá a budeme případně ladit teplejší počásko.


Pokud víte, že můžete i v týdnu dopoledne, tak mi to sdělte a můžeme vymyslet něco mimo daný blok a jistě si můžete individuálně vybírat z dní se sluníčkovou předpovědí, tedy podle mých časových možností :-)


Prosím o co největší součinnost z Vaší strany, abychom to společně zvládli všichni sladit. Budu se na vás těšit a buďte ve střehu. Stromy mohou propuknout v květ už brzy.


Krásný den Zita



61 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Ceník 2024

bottom of page