top of page

Jarní focení v rozkvetlém sadu 2024

Aktualizováno: 31. 3.

Jarní focení jsem letos zahájila v půli března. Bohužel letošní počasí a teplá zima zařídila, že už máme vše téměř odkvetlé. fotit teď budu už jen v třešnovém sadu a to v týdnu od 1.4.2024. Všechna místa, kde fotím sleduji průběžně a následně se zájemci ladím konkrétní termín dle aktuální předpovědi počasí.

Na výběr je z několika lokalit


Focení v mandloních v Hustopeče - ukončeno

Mandloně v Hustopečích kvetou koncem března a to pouze týden. Pokud máte zájem o focení, počítejte s tím, že se v mandloních potkáme ve všední den v ranních/dopoledních hodinách. Na toto místo proudí opravdu davy lidí a proto musíme vyrazit, kdy jich tam není takové množství.


Focení v meruňkovém sadu za Ždánicemi - ukončeno

Meruňky kvetou koncem března, kdy je počasí poměrně vrtošivé, je potřeba tedy počítat s možností, že mohou květy meruněk pomrznout a budeme muset volit jinou lokalitu v pozdějším termínu). Focení je možné téměř dva týdny. Kvítky jsou opět bílé.


Focení v broskvovém sadu v Brně, nebo za Ždánicemi - ukončeno

Na ukázkových fotkách jsou to ty s růžovými kvítky na stromech. Loni broskvoně vykvetly v týdnu od 11.4. - sad byl přístupný pouze týden. Opět je to velmi vyhledavané místo jak pro fotografy, tak pro turisty, je tedy dobré počítat s focením ve všední den v ranních hodinách.


Focení v třešňovém sadu 10 km od Bučovic - probíhá

Tento sad vykvétá nejpozději, v loňském roce to bylo od 19.4. a fotila jsem tam ještě na začátku května. Vše se odvíjí od aktuálního počasí.


Cena focení je 2300 Kč za 10 ks fotek, 2900 Kč za 20 ks fotek a úprava fotografií nad rámec balíčku je 110 Kč. V ceně je základní tisk v barevné variantě formát 10x15 v dárkové krabičce a fotografie elektronické. Záloha na focení je 1000 Kč - tato záloha je nevratná, v případě nemoci hledáme náhradní termín, pokud nestihneme rozkvetlé stromy, přesouváme na běžné focení v přírodě. Náhledové ani neupravené fotografie neodevzdávám, není možné je tedy stahovat, ani printscreenovat a následně používat - tyto fotky jsou pouze pro výběr fotografií pro finální úpravu. Náhledy očekávejte do 3 pracovních dní od focení, výběry prosím zasílejte nejpozdějí 4 dny po obdržení náhledů.


Rezervace na emailu zitadirbakova@gmail.com

Ukázky fotografií z roku 2022-2023


Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Ceník 2024

bottom of page